• Roller Kertas Lengket
  • Roller Lengket
  • Pita Roller Adhesive

Produk tape Wanda Co, Ltd Qingdao didegake ing taun 1997 lan umume ngasilake pita perekat. Kita minangka salah sawijining China Sticky Roller, Sticky Paper Roller, produsen Pita Tape Roller. Perusahaan kasebut duwe 15 ewu kilometer persegi, lan duwe macem-macem BOPP, mesin pemotong kaset, peralatan produksi lapisan. Perusahaan kita wis dilamar kanggo sistem sertifikasi kualitas global lan duwe jaringan sing sampurna kanggo tuku lan adol. Liwat upaya gabungan kabeh karyawan, perusahaan kasebut dianugerahi penghargaan ing "perusahaan 100 perusahaan Swasta" suwene rong taun.

Kekuwatan Perusahaan

Perusahaan kasebut duwe 15 ewu kilometer persegi, lan duwe macem-macem BOPP, mesin pemotong kaset, peralatan produksi lapisan.

Pasar Produksi

Kita fokus ing target pasar ing Amerika, wilayah Timur Tengah, Eropa lan Jepang, lsp.

Tujuan Perusahaan

Jujur lan inovasi minangka standar tumindak. Kepuasan pelanggan minangka salah sawijining pertimbangan sing paling penting ing perusahaan kita.